Levelet kapott az Újszászi VVSE a Magyar Szabadidősport Szövetségtől, amelyben az Európai Sporthét értékeléséről küldtek tájékoztatást. 2020. szeptember 23-tól szeptember 30-ig az Újszászi VVSE hét rendezvénnyel csatlakozott az Európai Sporthéthez. A duci torna, fanatic fitness, gyalogtúra, jóga, lábtoll-labda, tollaslabda és zumba foglalkozásokon 192 újszászi sportolt. Mind a hét rendezvényen a Magyar Szabadidősport Szövetség ajándékaként #BEACTIVE feliratú pólókat, törölközőket és csősálakat nyertek a szerencsés résztvevők.

 

Fotó: Fehér János

 

Aktív magyarok

Magyarország a “top 5” legaktívabb nemzet közé került az Európai Sporthéten! – derült ki az Európai Bizottság által szervezett decemberi online szemináriumon. A találkozón a Sporthét nemzeti koordinátorai és partnerei vettek részt, akik közösen összegezték a 2020-as Sporthét és a hozzá kapcsolódó #BeActive kampány eredményeit. Örömmel vettük, hogy a szervezők egyedül a mi munkatársunkat kérték fel részletesebb prezentációra a tagállami koordinátorok közül. Ez a megkülönböztetett figyelem nagyban köszönhető a Ti szuper helyszíni munkátoknak.

Hozzánk hasonlóan a többi országban is kisebb volumenű, korlátozott létszámú eseményeket tartottak, de az európai összesítés alapján így is több millióan csatlakoztak Európa-szerte a #BeActive felhívásra. Nálunk a segítségetekkel és a partnereseményekkel együtt közel 350 ezren (!) mozdultak meg szeptember utolsó hetében, ezzel pedig bekerültünk az 5 legaktívabb nemzet közé az idei rendhagyó Sporthéten.

Tervezés

Már felírhatjuk a naptárba: a jövő évi sporthét szokás szerint szeptember 23-30. között lesz. Kérjük, tervezzetek ezzel a dátummal. Tavasszal már a lebonyolítással és a kommunikációval kapcsolatos friss információkkal jelentkezünk!

Köszönjük még egyszer az idei aktivitást és lelkesedést mindenkinek! Bízunk benne, hogy jövőre szabadabban, és még többen sportolhatunk majd együtt! Jó pihenést, békés Karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

Üdvözlettel:
Az Európai Sporthét csapata

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.