2021. május 1. XXVI. forduló

Újszász - Kisújszállás 7-0 (3-0)
Újszász, vezette: Sütő Zsolt

Újszász: Schumann Zsolt (Kovács Viktor) - Veréb Viktor, Hegedűs Milán (Németh Tamás), Vatai Nándor, Veréb Dániel, Bezzeg Bence, Nagy Gábor, Jánosik Sándor (Kökény Martin), Konka Tamás, Keő József, Rentler Milán

Góllövők: Rentler Milán 3 (2. 55. 61. perc), Nagy Gábor (30. perc), Konka Tamás (42. perc), Veréb Dániel (47. perc), Németh Tamás (80. perc)

 

Rentler Milán Nagy Gábor Konka Tamás
 
Veréb Dániel Németh Tamás  

 

Kisújszállás ellen ért véget hosszú góltalansági sorozatunk. Nem is akárhogyan, már az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, és esélyt sem adva ellenfelünknek, egy félidő alatt háromgólos előnyre tettünk szert. A folytatásban sem vettünk vissza, újabb gólokat lőve, meg sem álltunk egészen hétig. Bár győzelmünk ilyen arányban is teljesen megérdemelt, és a csapat érdeméből nem von le semmit, azt azért el kell ismerni, hogy kellett hozzá egy igencsak mérsékelt teljesítményt nyújtó ellenfél is. A gólzápor után várjuk a hasonló jó folytatást Jánoshidán.

Szurmai Tibor

 

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.