2021. április 24. XXV. forduló

Tószeg - Újszász 2-0 (1-0)
Tószeg, zárt kapus mérkőzés. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Schumann Zsolt - Veréb Viktor (Jánosik Sándor), Nagy Gábor, Nagy Krisztián, Veréb Dániel (Hegedűs Milán), Gazdag Gyula (Rézsó Péter), Bezzeg Bence, Konka Tamás (Németh Tamás), Vatai Nándor, Keő József, Rentler Milán

Rossz sorozatunknak szerettünk volna véget vetni a szabadnapos hétvége után, ami nem ígérkezett egyszerű feladatnak, ugyanis ellenfelünk remekül szerepel a bajnokságban. Az elmúlt években megszokott nagy csatát hozta a mérkőzés, kevés játékkal, de annál több kemény párharccal tarkítva. Az előző fordulókhoz hasonlóan, helyzetekig ismét sikerült eljutni. Az első félidőben többször is előnybe kerülhettünk volna, de sajnos továbbra is képtelenek vagyunk a kapuba találni. Megtette ezt viszont ellenfelünk, amikor a 38. percben – részünkről egy elkerülhető góllal – megszerezte a vezetést. A folytatásban mentünk előre, és próbálkoztunk legalább az egyenlítő gólt begyötörni. De nemhogy az egyenlítés nem jött össze, még a 83. percben egy hazai kontratámadás végén mi kaptunk újabb gólt, amellyel végképp eldőlt a mérkőzés. Előbb-utóbb minden rossz sorozat megszakad. Bízunk benne, hogy a következő fordulóban Kisújszállás ellen már gólt, gólokat rúgva tudjuk itthon tartani a három pontot.

Szurmai Tibor

 

Fotó: szoljon.hu

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.