2018. december 8-án 25. alkalommal rendezte meg Budapesten a Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szabadidősport Szövetsége (MTTOSZ) a „Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe” karácsonyi ünnepváró jótékonysági gyermekrendezvényét, amelyen az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola 36 tanulóval és 4 pedagógussal képviseltette magát.

A gyerekek már a megérkezéskor hideg csomagot kaptak, és a mikulások az egész rendezvény alatt folyamatosan osztották a szaloncukrot és a plüssöket a puttonyukból. Emellett finom salátát is fogyaszthattak a résztvevők.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Photos

Fotó: Rajka Attila, Tóth Ágnes, Tóth Gábor

 

A megnyitó után folyamatosan mentek a színpadi bemutatók. Először a Magyar Közelharc-Kézitusa Szövetség Harcművészeti bemutatóját láthattuk, majd következtek a táncbemutatók, a Grácia Sportegyesület ritmikus gimnasztikai bemutatói, a Biofit Sportegyesület fitness bemutatója és a Tornádó Hungária Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncbemutatója. Végül a Színes Karikák együttes programja szórakoztatta a gyerekeket. A színpadi bemutatók után a gyerekek kipróbálhatták a különböző harcművészeteket is.

Az újszászi tanulók közül 10 fő részt vehetett az ügyességi sportvetélkedőben, amely sítalp váltó, kézigránát dobás, légpuskás lövészet, kerékpáros ügyességi verseny, ügyességi váltóverseny, kézilabda dobás karikába, kapura rúgás, darts, bűnmegelőzés, csúszókorong, bevásárló táska húzás és roller váltó versenyszámokból állt. A 11 iskola versenyében az újszászi iskola az előkelő harmadik helyen végzett, és egy szép serleget vehetett át. A csapat tagjai voltak: Breszkó Viktória, Dániel Petra, Köböl Richárd, Kökény Martin, Mércse Cintia, Nagy Róbert, Ribka Erika, Suki Bianka, Szentpéteri Tamás és Tóth Roland.

Az eredményhirdetés után minden gyerek kapott még uzsonnás csomagot a hazafelé vezető útra. A gyerekek sok ajándékkal és élménnyel gazdagodva tértek haza.

Tóth Gábor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.