A Szent Iván éji kavalkád 2019. június 22-én került megrendezésre a Nagykerti Sport és Szabadidő központban. A helyi fellépők mellett Kertész Iván és a Szimpátia együttes is fellépett, de volt Szent Iván éji tűzgyújtás és tűzijáték is.

 

Google Photos

 

Az Együtt Újszászért Egyesület 2019. június 29-én ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból rövid kis műsorral kedveskedtek a jelenlévőknek. Dobozi Róbert polgármester virággal köszöntötte az alapító tagokat.

 

Google Photos

 

Szintén 2019. június 29-én szombaton került megrendezésre a "Jó szomszédok-Közösségfejlesztés a Szolnoki Járásban" pályázati projekt keretén belül a Szomszédünnep, ahol három település, Szászberek-Zagyvarékas-Újszász művészeti csoportjai léptek fel.

 

Google Photos

 

2019. június 30-án vasárnap délelőtt ünnepélyes keretek között került átadásra az új Egészségház. Az ünnepség előtt az Abonyi Fúvószenekar és mazsorett csoportot láthatták a jelenlévők, ezt követően Harna Péter színművész előadásában hallhatták a Hipokrateszi esküt. Majd dr. Szóró Magdolna háziorvos és Kaló Istvánné alpolgármester ünnepi köszöntője következett. Az avató beszédet Pócs János országgyűlési képviselőtől hallhatták. A köszöntők és beszédek után Miklós János plébános és Rácz Lajos tiszteletes áldotta meg az épületet. Dobozi Róbert köszöntő szavait követően került sor a szalag átvágására, az épület felavatására.

 

Google Photos

 

Újszászon első alkalommal került megrendezésre az egészségügyi dolgozók napja, a Semmelweis nap. Dobozi Róbert polgármester a Polgármesteri Hivatal dísztermében fogadta a vendégeket. Dr. Szóró Magdolna köszöntője után rövid kis műsorral kedveskedtünk a megjelenteknek, ahol az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola diákjai, a Kvint-kör és Bálint Bernadett fuvolaművész léptek fel. Majd Dobozi Róbert polgármester mondott pohárköszöntőt, az ünnepeltek nevében Dr. Ágotai Ede köszönte meg a meghívást.

 

Google Photos

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.