2023. június 16-án nagy szabadidő sportrendezvényre készült a főváros, hiszen egész éjszakán át tartó színes sportprogramokkal várták a Városligetbe, illetve Hősök terére kilátogató sportolni vágyó lakosokat. A lábtoll-labdázást és rokon sportágait, a sepak takrawot és shuttleballt képviselve kiváló helyen, a Hősök terének szobrai mellett kaptunk helyet.

Berkó Sándor, Diós Letícia, Fajkó Márk, Farkas Lilla, Nagy László, Sipos Péter, Skultéti Zsombor és Zsigmond Tamás lábtoll-labdázók választották péntek esti programjuknak, hogy Budapestre utaznak és népszerűsítik a sportágukat, segítenek az érdeklődőknek kipróbálni azt, ismertetik a fő sajátosságait, történetét. Eseménydús éjszaka elé néztünk, hiszen a sportfesztiválon huszonnégyezren vettek részt, ahol huszonkét sportágakat próbálhattak ki. Hatalmas tömegeket vonzott a kerékpártúra, zumba, spinning, gyaloglás, futás, falmászás, teqball, jégkorong, tollaslabda, de természetesen hozzánk is folyamatosan érkeztek az érdeklődők. Este kilenctől hajnal négyig folyamatosan repültek a levegőben a lábtoll-labdák, shuttleball és sepak takraw labdák. Fáradhatatlan csapatunk pedig lelkesen segítette a kíváncsian érkező látogatókat.

Nagy öröm volt találkozni azokkal a lábtoll-labdázókkal is, akik vendégként érkeztek az eseményre, és a standunkhoz érkezve hosszabb-rövidebb ideig lábtoll-labdáztak velünk. Az újszászi származású Kapás Ágnes, Kenyeres Lívia, Kovács Márton, a királyhelmeci Sebastian Költő és a tápióbicskei Honti Lívia, Szigedi Barbara és Szigedi Hanna akár többször is visszatérve standunkhoz rúgták a lábtoll-labdát.

Farkas Lilla

 

 

 

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.