2022. június 3-án a Magyar Lábtoll-labda Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség együttműködésében “A teljeskörű egészségfejlesztés, a lelki egészség előmozdítását és a függőségek visszaszorítását célzó iskolai programok" keretében Fehér János és Farkas Lilla vezetésével az Újszászi VVSE-ben edző diákolimpiai bajnokok és érmesek – Bubori Hajnalka, Dániel Patrik, Dániel Petra, Diós Letícia, Sebők Roland, Tóth Ákos – tartottak interaktív lábtoll-labda bemutatót Budapesten, a Menyecske utcai Kossuth Lajos Gyermekotthoni Központban és Általános Iskolában.

 

A bemutató újszászi csapat: Bubori Hajnalka, Diós Letícia, Farkas Lilla, Sebők Roland, Dániel Petra, Dániel Márk és Tóth Ákos

 

Farkas Lilla mutatta be a rúgásokat

 

Sebők Roland zsonglőrködött

 

Dániel Petra és Diós Letícia páros játéka

 

Csapatjáték

 

Sebők Roland és a helyiek

 

Sebők Roland Tiktok-sztár egy ügyes fiúval passzolgatott

 

Czibulka András és tanítványai

 

Rúgás belsővel

 

Játék háló felett

 

Vegyes csapatok

 

Új sportág a fal lábtoll-labda

 

Mozgalmas mérkőzés

 

A lányok is kedvet kaptak a lábtoll-labdázáshoz

 

 

A két órás foglalkozáson rövid sportágtörténet és játékszabály ismertetés után Farkas Lilla és Sebők Roland bemutatta a különböző rúgásokat, labdaérintéseket, majd a többiek közreműködésével a különböző játékformákat. A Menyecske utcai gyerekek eleinte nem lelkesedtek a lábtoll-labdázásért. Inkább fociztak volna. Aztán fokozatosan belelendültek a lábtoll-labdázásba, köszönhetően a türelmes és segítőkész újszásziaknak, kiemelten Sebők Rolandnak, aki Rokkant Roland néven Tiktok-sztár és a nagy lelkesedéssel játszó, tanítványai játékát is segítő tanáruknak, Czibulka Andrásnak. A befejező csapatjátékban már teljes egyetértésben együtt játszottak a piros mezes újszásziak és a fekete mezes Menyecske utcaiak.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.