A csapatversenyek eredményhirdetése után a tornacsarnok kertjében paprikás krumpli partival folytatódott a Hungarian Open. Jól fogyott, a külföldieknek is nagyon ízlett a Tóth István, Tóth Roland és segítőik által főzött magyaros étel. A paprikás krumpli után a hajnalig tartó hagyományos Kasza diszkó várta a nemzetközi társaságot.

A harmadik nap pihenéssel, relaxációval kezdődött. Voltak, akik Szolnokon a tiszaligeti strand vizében mártóztak és voltak, akik a délután kezdődő egyéni versenyig alvással töltötték az időt.

Az egyéni versenyre 82 férfi és 36 nő nevezett. Újításként az első két fordulóban kiesők a Vesztesek Kupájában kaptak javítási lehetőséget. Az egyéni mérkőzések különösebb meglepetés nélkül, a papírformának megfelelően zajlottak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Photos

Fotó: Barta Imréné

 

Este a művelődési házban a sokak által várt, a versenyzők zenés-táncos produkcióiból álló showműsoron találkozott a nemzetközi társaság. Az első műsorszám a versenyzők ellátását segítők – Kecskés Lászlóné, Laskiné Spingár Éva, Lengyel Erzsébet, Papp Erzsébet, Zrinszki Istvánné és az ötletgazda, Tóth Istvánné – adták elő nagy vidámsággal Újra virul a fityula Újszászon címmel. Jó zenékre apácákból lábtoll-labdázókká vetkőzve nagy sikert aratva szórakoztatták a közönséget. Utánuk Tóth Gergő gitárkíséretével Szacskó Levente énekelt. Kovács Brigitta és Vachal Krisztina UV tánccal lepte meg a közönséget. Az UV fénnyel bevilágított színpadon fehér ruhában előadott botforgatással és botdobálással nehezített akrobatikus táncuk nagy tapsot kapott. Sikert aratott Tóth Gergő és Tóth István apa-fiú duóban előadott a Quimby Most múlik pontosan című érzelmes dalával. Új, a lábtoll-labdázók showműsorában még nem látott produkcióval jelentkezett a tápiószecsői Nagy Máté. A Kandi kamera a 23. Hungarian Open érdekes pillanatait örökítette meg. A közönség nagyokat nevetett a róluk vetített képeken.  Peter von Rüden egy német dallal színesítette a programot. Berkó Sándor három R&B stílusú dallal lépett a színpadra. A koreai Nickhun – Let it rain, és két amerikai B2K – Bump, Bump, Bump, Snopp Dogg – Lets get blowndalt énekelte. A francia csapat az Oh, Champs-Elysees! (Ó, Sanzelizé) örökzöldre előadott kalapos koreográfiával arattak közönségsikert. Az olaszokat Andrea Vacirca képviselte profi módon, aki Chopin Nocturne no 1. művét zongorázta. Korábban többször zárta a műsort a királyhalmiak kólója. Most a szintén a Vajdaságból érkezett csantavériek fergeteges kólójával zárult a műsor.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.