2018. július 10. Újszász

Huszonöt évvel ezelőtt, 1993. május 29-én rendezték az első magyarországi lábtoll-labda versenyt. Erre emlékezve “dekázz legalább huszonötöt” címmel facebook akciót hirdetett a Magyar Lábtoll-labda Szövetség.

Dekázz bárhol, tornateremben vagy különleges helyszíneken, Magyarországon vagy külföldön, trükköket bemutatva vagy jelmezt viselve, egyedül vagy csoportosan! A dekázásodról készíts fotót vagy videót, majd töltsd fel, küldd el a facebookra!

A legjobb 25 produkciót egy-egy lábtoll-labdával és egyedi pólóval díjazzuk! – szólt a felhívás.

A felhívásra 72 pályamű érkezett. Több helyen: Cserszegtomajon, Dunaújvárosban, Bényén, Szederkényben, Újszászon csoportosan dekáztak, lábtoll-labdáztak a résztvevők, amelyről fotókat és videókat küldtek a szervezők. Több kutyás és macskás képet is kaptunk. Ausztriából és Németországból is volt csatlakozó. Mindenki igyekezett érdekes képeket, videókat küldeni. Többségében a jelenleg lábtoll-labdázók jelentkeztek. A régiek közül sajnos kevesen vettek részt a dekázásban.

Több érdekes videót is kaptunk, amelyek közül Kovács Márton (Újszász), Kunics Réka (Nagykanizsa) és Vachal Krisztina (Újszász) “műsorát” értékelte a zsűri a legjobbnak.

Valamennyi beküldő, csatlakozó 25 éves a magyar lábtoll-labdázás feliratú pólót kapott.

A beküldött fotók és videók a www.facebook.com/events/142210606607543 linken tekinthetők meg.

 

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.