2020. október 31. XI. forduló

Kisújszállás – Újszász 2-4 (2-2)
Kisújszállás, 50 néző. vezette: Szilágyi Sándor

Újszász: Kovács Viktor – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Nagy Gábor, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Rézsó Péter, Németh Tamás (Bezzeg Bence), Konka Tamás (Schumann Zsolt), Keő József, Rentler Milán

Góllövők: Rentler Milán (13. perc), Konka Tamás (60. perc), Bezzeg Bence (74. perc), öngól (25. perc)

 

Rentler Milán Konka Tamás Bezzeg Bence

 

Sok hiányzóval, és mindössze két cserével vágtunk neki a kisújszállási mérkőzésnek. Az idei szezonban egyszer már megmérkőztünk a hazaiakkal, akkor 3-1-es vereséget szenvedtünk a Magyar Kupa 1. fordulójában. Tehát mindenképpen volt okunk a visszavágásra, és annak ellenére, hogy eléggé foghíjasak voltunk, nem is lehetett más célunk, mint a három pont begyűjtése. Jól kezdtük a mérkőzést, szűk fél óra elteltével már kétgólos előnyben voltunk. Talán túlságosan is megnyugtatott ez minket, és kissé elkényelmesedtünk, ami elég volt ahhoz, hogy vendéglátóink „felébredjenek”. Ez olyannyira jól sikerült, hogy még az első félidőben kiegyenlítettek. A folytatásban a szerencsével sem álltunk hadilábon. A 60. percben ismét megszereztük a vezetést, majd a 74. percben lőtt újabb góllal végképp bebiztosítottuk győzelmünket. Pozitívum, hogy ezen a mérkőzésen több gólt szereztünk, mint az elmúlt öt találkozón összesen.

Szurmai Tibor

 

Fotók: facebook

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.