2020. szeptember 13. IV. forduló

Újszász – Kunszentmárton 3-2 (1-2)
Újszász, 100 néző. vezette: Czékus Sándor

Újszász: Schumann Zsolt – Bezzeg Bence (Keő József), Vatai Nándor (Rentler Milán), Nagy Gábor, Veréb Dániel, Nagy Krisztián, Gazdag Gyula, Konka Tamás (Szűcs Dénes), Rézsó Péter (Hegedűs Milán), Veréb Viktor, Németh Tamás

Góllövők: Konka Tamás (45. perc), Rézsó Péter (51. perc), Gazdag Gyula (66. perc – büntető)

 

Konka Tamás Rézsó Péter Gazdag Gyula

 

Megszereztük idei első győzelmünket! Bár nem úgy indult számunkra a mérkőzés, ahogyan azt elterveztük, 35 perc játék után már kétgólos hátrányban voltunk. Szerencsére még a szünet előtt szépíteni tudtunk, amely lélektanilag nagyon jól jött, és plusz erőt adott a folytatáshoz. A második félidőben már egy egészen más felfogásban játszó csapatot láthattak a kilátogató nézők, és már a játék is kezdett hasonlítani az elvárhatóhoz. Meg is lett az eredménye. Fokozatosan „őröltük” fel ellenfelünket, nyomás alatt tartva őket. Az 51. percben kiegyenlítettünk, majd a 66. percben egy tizenegyesből a vezetést is megszereztük. Mindemellett több helyzetünk is volt, amelyeket ha kihasználunk, még nagyobb arányú is lehetett volna győzelmünk.

Szurmai Tibor

 

Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.