2020. március 1. XVII. forduló

Újszász – Szajol 0-0
Újszász, 100 néző. vezette: Rajcsányi Sándor

Újszász: Schumann Zsolt – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Vatai Nándor, Veréb Dániel, Bezzeg Bence (Szűcs Dénes), Rézsó Péter (Konka Tamás), Németh Tamás (Paplanos Ádám), Nagy Csongor, Rentler Milán, Jánosik Sándor

 

Konka Tamás

 

A 16. forduló szabadnapja után, számunkra is elkezdődött a tavaszi pontvadászat. A téli szünetben nem történt változás a keretben, nincs távozó és nincs érkező játékos, viszont a felnőttekkel készül a még serdülő korú Konka Tamás, aki várhatóan egyre több lehetőséget kap majd a bajnoki mérkőzéseken is. Ellentétben velünk, ellenfelünk rutinos játékosokkal erősödött a szünetben, így a helyezésektől függetlenül nagyon nehéz volt megjósolni a találkozó végkimenetelét. Az viszont már a mérkőzés elején megállapítható volt, hogy a miénk a „futósabb” és jobb erőnléti állapotban lévő csapat. Ez viszont önmagában kevésnek bizonyult, hiszen hiába jutottunk el a szajoli kapuig, helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Szerencsére az ellenfelünk sem, így nem is lehetett más a vége, mint a gól nélküli pontosztozkodás. A következő fordulóban Tiszaföldvár ellen lépünk pályára a szolnoki műfüvön.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.