2018. augusztus 18. II. forduló

Jászfényszaru – Újszász 2-1 (1-0)
Jászfényszaru, 50 néző: vezette: Skultéti Csaba

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor (Baksa Máté), Szarvák Krisztián, Szurmai Tibor (Farkas István), Veréb Dániel, Balázs Mihály, ifj. Rézsó Péter (Szabó Gábor), Kocsis Bálint (Szabó Attila), Gazdag Gyula, Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Góllövő: Pongrácz Martin (68. perc, büntető)

Kiállítva: Balázs Mihály (81. perc)

Technikai okok miatt a 2. fordulóval vette kezdetét a 2018/2019-es bajnoki szezon. Így először idegenben, Jászfényszaruban léptünk pályára. Az első félidőben a hazaiak voltak jobbak, amely a 20. percben gólban is megmutatkozott, miután Németh büntetőből talált a kapunkba. Bár a bekapott gól után valamennyire sikerült feljavulni, csupán csak helyzetekig jutottunk. A második félidőben változott a játék képe, jobbára a mi akaratunk érvényesült, olyannyira, hogy a 68. percben Pongrácz Martin tizenegyes góljával ki is egyenlítettünk. Ekkor még úgy tűnt, hogy akár a győzelem is meglehet, annak ellenére, hogy a 81. percben jogtalanul emberhátrányba kerültünk. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk szinte egymás után, mégis úgy nézett ki, marad a pontosztozkodás, amikor a ráadás második percében egy szöglet utáni kavarodásból ismét Németh talált a kapunkba és döntötte el a három pont sorsát. Ellentétes félidők után egy kis szerencsével akár mi is megnyerhettük volna a mérkőzést, de egy pontot mindenképpen megérdemeltünk volna. Folytatás hazai pályán Rákóczifalva ellen.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.