November második vasárnapján megkezdődik az NB-II-es csapatbajnokság küzdelemsorozata. A késői kezdés oka mindössze annyi, hogy csak 10 csapat indul a Tóth László csoportban. Ennek ellenére erősebb lett a bajnokság, hiszen az NB-IB-ből kieső Maróczy II. együttes mellett megmaradtak a dobogóért küzdő csapatok.

Együttesünk játékoskerete nem változott. a csapat szerkezetében sem történtek jelentősebb módosítások. Egyértelmű a cél, a szokásokhoz híven továbbra is megcélozzuk a dobogós helyek valamelyikét.

Az 1. fordulót megelőző nap rendezzük a szokásos évadnyitó rendezvényünket, ahol a hivatalos rész mellett (az előző bajnokság érmeinek átadása, eredmény beszámoló, szabályváltozások ismertetése) házi sakkversenyen is táblához ülünk, ami a következő napi nyitó fordulóra is jól jöhet. Természetesen mellette játékosonként készülünk ellenfelünk, Makó II. együttese ellen, amely szintén a csoport favoritjai közé tartozik.

Szakosztályunk november havi programja:

November 9. 10 óra: Szakosztály értekezlet és házi verseny
Helyszín: Labdarúgó pálya klubterme

November 10. 10 óra 1. forduló Újszász-Makó II.
Helyszín: Művelődési ház

November 17. 2. forduló Orosháza-Újszász

Varga László

 

Továbbra is Simonyi Zoltán az elsőtáblásunk

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.