Baranyi Gábor Benőt városunk Képviselő Testülete addigi életútja alapján 2019-ben Újszász Város Ifjú Tehetsége elismerő címmel tüntette ki. A fiatal rendező első nagyjátékfilmjét 2022. május 26-tól vetítik a mozikban. Premier előtti vetítésre és közönségtalálkozóra SZOLNOKON 2022. MÁJUS 14-én a TISZAPART moziban várják az érdeklődőket.

Gratulálok ifjú tehetségünk újabb eredményéhet! A magam részéről én már nagyon várom a bemutatót!

A film rövid tartalma:

Romantikus sci-fi vígjáték egy magyar iparvárosból gyógyszerkísérlettel, időutazással, és akciójelenetekkel. A film főhőse, a 18 éves Misi (Bálint Előd) a Zanox nevű kísérleti szert tesztelve véletlen rájön, hogyan lehet az időben utazni, miután megkóstol egy bizarr kinézetű házi pálinkát, amelyet egy idegen bácsitól kap egy kórházban. Baranyi Benő nemzetközileg elismert filmrendező korábbi munkái alapján különleges alkotásra számíthatunk, melyben a könnyed szórakoztatás magas színvonallal és szerzői jegyekkel párosul.

Forrás: facebook | Dobozi Róbert | 2022.04.20.

 

 

port.hu: Zanox – Kockázatok és mellékhatások

nfi.hu: Akció, szerelem, bundáskenyér – Videó a ZANOX forgatásról

magyar.film.hu: Időutazós sci-fi forog magyar iparvárosokban

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.