2021. december 22-én tartotta 31. ajándéksorsolását az Újszászi Híradó. 175-en adták le az év közben összegyűjtött 12 nyereményszelvényt. A sorsoláson 53 szerencsés olvasó nyert karácsonyi ajándékot. Az ajándékokat az Újszász Városi Önkormányzat, Dobozi Róbert polgármester, Kaló Istvánné Sajben Éva alpolgármester, az Újszászi Híradó, valamint egyéni támogatók és korábbi nyertesek ajánlották fel: Fenyő Áruház, Juhász Lászlóné, Nagy Gáborné, Némethné Varga Edit, Péteriné Beviz Katalin, Szabó Glória, Szabó Henrietta, Szabó Lídia, dr. Szóró Magdolna, Tolvaj Józsefné. Köszönet a támogatásukért.

A sorsolást a Városi Könyvtár dolgozói: Nemes Zsuzsanna és Sz. Borsányi Anna készítették elő. A sorsolás online formában zajlott. A Városi Könyvtárban Szaszkó Soma alakított ki egy sorsolási stúdiót, és az akadozó internetszolgáltatás közben is biztosította a közvetítés feltételeit. A sorolásban Fehér János, Sz. Borsányi Anna, Simon Róbert, Mércse Cintia és Balaska Leila közreműködött. Nemes Zsuzsanna  készítette el a nyereményjegyzéket.

 

Az ajándékok

 

Szaszkó Soma

 

Simon Róbert Mércse Cintia, Sz. Borsányi Anna, Balaska Leila

 

Nemes Zsuzsanna

 

Kaszanyi Istvánné, az egyik fődíj nyertese átveszi az Újszászi Híradó ajándékkosarát

 

A Sütő-Burai gyerekek Dobozi Róbert polgármester ajándékával

 

Sipos Pálné csemege kosarat nyert

 

31 éve olvasója az Újszászi Híradónak Gál Lajos. Több alkalommal nyert a sorsoláson

 

A nyertesek listája

 

Fotó: Fehér János és Sz. Borsányi Anna

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.