2024. február 15 és 16-a délutánján Vörösmarty Sportfesztivált rendeztünk az általános iskolában a felső tagozatnak külön az 5-6. és a 7-8. osztálynak. Nagy érdeklődés volt az esemény iránt, hiszen a két nap alatt összesen 116 tanuló és 10 segítő mozgott aktívan.

Az első részben Sándor Nóra tanítónő tartott zumbás és kicsit aerobikos jellegű bemelegítést, amit a diákok lelkesen és jó kedvűen csináltak. Természetesen mindegyik osztály megkapta érte a maximális pontot.

A továbbiakban az osztályok kosárra és kapura dobásban, valamint kapura rúgásban tudtak pontokat szerezni. Nagy izgalmat és élményt jelentett a versenyzőknek a sorváltó, ahol csapatként különböző feladatokban (krumpliültetés, kosárlabda labdavezetés, foci labdavezetés, lovacskázás, együttes csapattevékenység) mérhették össze a tudásukat az osztályok.

A fesztivál végén az évfolyamok osztályai labdarúgó mérkőzést játszottak a tornacsarnok és a műfüves pályán, ahol további értékes pontokat tudtak szerezni.

A hangulatos rendezvény végén a legtöbb pontot az 5-6. osztályosoknál az 5. b osztály szerezte a 6. a, 6. b és 5. a előtt, míg a 7-8.-nál a 8. a diadalmaskodott egy ponttal megelőzve a 7. a. A dobogó harmadik fokára a 8. b állhatott, akit a 7. b követett a negyedik helyen.

A rendezvény nem jöhetett volna létre a Vörösmarty Mihály Általános iskola vezetőségének támogatása és a segítők önzetlen segédkezése nélkül. Munkájukat ezutón is nagyon köszönöm.

Tóth Gábor

 

Segítők az első napon

 

Mindenki élvezte Sándor Nóra zumbás bemelegítését

 

Segítők akcióban

 

Sorváltó

 

Jókedvű segítők

 

 

Segítők a második napon

 

A 7-8. osztály résztvevői

 

 

Kosárra dobás

 

 

Kapura dobás

 

 

 

 

 

 

Az 5-6. osztály résztvevői

 

Eredményhirdetés

 

A műfüves pályán

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.