Az Emberi Erőforrások Minisztériuma május 12-i közleménye alapján a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2021” pályázatra benyújtott pályázatok esetében Prof. dr. Kásler Miklós miniszter jóváhagyta a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2021” cím adományozását.

 

Fotó: Fehér János, Pomázi Melinda és Tóth Gábor

 

A díjazottak között négy újszászi lábtoll-labdázó érdemelte ki a kitüntető címet: Bakó Lili, Diós Letícia, Lénárt Liza és Oláh Barbara.

Diós Letícia már hetedik alkalommal kapta meg a rangos elismerést.

A cím elnyerésére az a tanuló pályázhatott, aki az alábbi feltételek mindegyikének megfelelt.

1. A 2020/2021. tanévben valamely magyarországi oktatási intézménynek nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy egyéni munkarend keretében részt vevő 5−13. évfolyamos tanulója volt.

2. Tanulmányi átlaga kettő tizedesjegy értékre kerekítve − a magatartás és a szorgalom jegyek kivételével számítva − elérte az alábbi eredményt:

I. kategória: a 2020/2021. tanév végén legalább 4,80

II. kategória: a 2020/2021. tanév végén legalább 4,70

3. A 2020/2021. tanévben (2020. szeptember 1. és 2021. augusztus 31. között) a pályázati kiírásban meghatározott sportágban és versenyen hazai verseny, illetve nemzetközi verseny esetében 1-6. helyezést ért el.

A pályázók postán kapták meg a díszokleveleiket. Az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola két díjazottját, Lénárt Lizát és Oláh Barbarát a tanévzárón köszöntötte Makainé Zérczi Zsuzsanna iskolaigazgató és Fehér János, az Újszászi VVSE alelnöke.

A Magyar Lábtoll-labda Szövetség a jól tanuló és eredményes lábtoll-labdázókat június 25-én az Utánpótlás Páros Országos Bajnokságon ajándékozta meg.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.