Izgalmas próbatételekkel, sok mókával rendezték meg vasárnap délután (2021.06.27.) a Jászsági Virtustornát Jászapátin, a leendő Honvédelmi és Sportközpont területén.

Buck Viktor csikósbemutatója után tizenegy felnőtt és három gyerekcsapat mutatta meg, hogy milyen az igazi jász virtus. A Jászság sport és ügyességi vetélkedőjére ötfős csapatok jelentkeztek. A párbaj során bebizonyították, hogy ész, erő, kitartás és akarat bizony a kihívások során diadalt arat.

Izzasztó hőségben a torna tizenöt állomásán olyan feladatokat kellett megoldani, mint például lándzsahajítás, lécjárás, zsákban futás, rönkhajítás, sózsák pakolás, talicskával furikázás, tűzrevaló fűrészelés, gáncsos terepjárás vagy épp az ördöglakatolás és terményválogatás.

A furfangos és kalandos feladatok megoldásában a jó csapatszellem és összetartás, erő és logika egyaránt segítette a versenyzőket.

Óriási küzdelemben végül Jászdózsa csapata nyerte meg a Jászsági Virtustornát. Második helyen Újszász párbajozói végeztek, harmadik pedig Tiszasüly csapata lett.

Forrás: szoljon.hu

 

Fotók: Pesti József

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.