A Kormányhivataltól kapott tájékoztatás alapján az Újszász Szabadság tér 1. alatti okmányiroda kormányablakká alakítása hamarosan elkezdődik.

Az államtitkárság által jóváhagyott tervek szerint a munkálatok 2022. május 02. és 2022. október 11. napja között folyhatnak. Ez idő alatt a Szolnoki Járási Hivatal újszászi kirendeltsége (okmányiroda, hatóság, gyámügy) sajátos rend szerint fog működni.

A munkálatok idejére az újszászi kirendeltség a járási hivatal központi épületébe (5000 Szolnok, Ady E. u. 9.) költözne, de Hivatalunkkal kötendő megállapodás alapján hetente hétfőn, 7:30-tól 17:00-ig az Újszász Városi Művelődési Ház és Könyvtár épületének 1. számú irodájában tartanának személyes ügyfélfogadást a hatósági és a gyámügyi terület munkatársai.

A beruházással a Polgármesteri Hivatal földszinti épületrésze jelentősen megújul és a Kormányablak külön utcai főbejáratot kap.

A helyben elérhető szolgáltatások bővítésével elérhetővé válnak majd olyan hivatali ügyintézési lehetőségek is, melyekért jelenleg még Szolnokra kell beutaznia a lakosságnak.

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.