Kihasználva az intézményi leállásokat, felújításra került az Iskola úti fejlesztőközpont (Iskola u.8.) fűtési rendszere.

A beruházás keretében az elavult, már javíthatalan kazánok cseréje mellett új kéményrendszer és fűtésvezérlés került kialakításra.

Az új, energiatakarékos kazánok működése, a precíz fűtésvezérlés és az eddigi javítási számlák elmaradása összességében akár milliós megtakarítást is eredményezhet évente, miközben jelentősen védi környezetünk tisztaságát.

A beruházás jóvoltából az épületben jelenleg működő, sérült gyermekeket is gondozó óvoda, fejlesztőpedagógiai szakszolgálat, fizikoterápia és mozgássérült egyesület által üzemeltetett információs központ mellé hamarosan további civil szervezetek és a régóta várt támogató szolgálat is beköltözhet.

 

Fotó: facebook | Dobozi Róbert

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.