2021. augusztus 10-én a nagyon szép helyen lévő, minden igényt kielégítően felújított, átépített fonyódligeti Erzsébet-táborban lábtoll-labdáztak a Magyar Lábtoll-labda Szövetség képviseletében az Újszászi VVSE versenyzői. Kora hajnali vonatozás után Fehér János vezetésével Diós Letícia, Jónás Károly, Kenyeres Krisztián, Kovács Brigitta, Kulcsár Zalán és Zsigmond Tamás két pályán várta a táborozókat, akik az asztalitenisz, a tollaslabda és az öttusa laser lövészet kipróbálása után a lábtoll-labda pályákon is lelkesen ismerkedtek a számukra új lábtoll-labdázással. Fehér János rövid szabály- és rúgás technikai ismertetője és gyakorlati tanácsai után az érdeklődő fiúk és lányok a háló felett rúgták a labdát. Különösen ügyesen játszottak az inárcsi, a ceglédi és a lakócsai táborozók.

A játék végén előkerültek a shuttleballok, amelyekkel a tábor önkéntesei és a nagyobb labdát kedvelők játszottak jó mérkőzéseket.

Ebéd után az újszásziak megmártóztak a Balatonban. A fürdés különlegessége volt, hogy a sekély vízben messzire be lehetett gyalogolni.

 

Az első fonyódligeti lábtoll-labdázók

 

Játék Kenyeres Krisztiánnal

 

Játék Kulcsár Zalánnal

 

Egyensúlyozás a lábtoll-labdával

 

Guggolás lábtoll-labdával

 

Rúgás térddel

 

Szerva gyakorlás

 

Lányok a pályán

 

Fiú mérkőzés. Játékvezető: Kovács Brigitta és Diós Letícia

 

Pihenő és adminisztráció: Diós Letícia, Kulcsár Zalán, Kenyeres Krisztián, Zsigmond Tamás, Jónás Károly Krisztián és Kovács Brigitta

 

Szép rúgás

 

Mérkőzés az önkéntesekkel

 

Játék shuttleballal

 

Kulcsár Zalán és Jónás Károly mérkőzése

 

Jónás Károly

 

Kulcsár Zalán, Jónás Károly, Kenyeres Krisztián, Fehér János, Kovács Brigitta, Diós Letícia és Zsigmond Tamás

 

Kilátás a táborból a Badacsonyra

 

Vitorlás

 

Fürdés a Balatonban

 

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.