2019. szeptember 28. VII. forduló

Újszász – Jászárokszállás 3-2 (0-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Bodac Tamás

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Vatai Nándor, Hegedűs Milán, Veréb Dániel, Rézsó Péter, Gazdag Gyula, Szabó Gábor (Paplanos Ádám), Németh Tamás, Nagy Csongor, Rentler Milán

Góllövők: Rézsó Péter 2 (49. 56. perc), Rentler Milán (74. perc)

 

 

A viszonylag könnyed jászkiséri győzelem után, egy egészen más mérkőzés várt ránk hétvégén Jászárokszállás ellen. Az elmúlt héthez képest nem sokat enyhültek gondjaink, továbbra is sok sérülttel, csak 11-12 hadra fogható játékossal álltunk a következő feladat elé. Az első félidőben jobbára a küzdelem volt a jellemző. Egy-két veszélyes helyzet kialakult mindkét kapu előtt, de gól nem született. A szünet után viszont felpörögtek az események. Szűk tíz perc alatt Rézsó Péter duplázott, majd nemsokkal később berúghattuk volna a nagy valószínűséggel mindent eldöntő harmadik gólunkat is. A lehetőség kimaradt, az ellentámadásból viszont a vendégek szépíteni tudtak. Ez annyira váratlanul ért, és megzavart minket, hogy két perccel később újabb gólt kaptunk, és már oda is volt a kétgólos előnyünk. Szerencsére ezúttal sem zuhantunk össze, még mindig volt tartaléka a csapatnak, olyannyira, hogy a 74. percben a három pontot érő találatot is megszereztük, miután Rézsó Péter nagyszerű indításából Rentler Milán talált a kapuba. Győzelmünk értékét növeli, hogy ezzel a szűkös kerettel és korlátozott lehetőségekkel is sikerült nyerni egy jó csapat ellen. A következő fordulóban a bajnokságból egyértelműen kiemelkedő Tiszafüred otthonába látogatunk, és ezúttal is a tisztes helytállás lehet a célunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.