2018. május 26. XXIX. forduló

Tószeg – Újszász 2-3 (1-0)
Tószeg, 180 néző. vezette: Hagymási Attila

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor (Szabó Gábor), Szarvák Krisztián (Paplanos Ádám), Szurmai Tibor, Szabó Attila, Dóra Ákos, Gazdag Gyula, Kocsis Bálint, Kovács Tamás, Pongrácz Martin, Farkas István

Góllövők: Pongrácz Martin (66. perc), Szabó Gábor (69. perc), Kovács Tamás (87. perc)

Utolsó idegenbeli mérkőzésünket játszottuk a hétvégén Tószeg vendégeként. Az első félidőben több helyzetünk is volt, mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést egy büntetőből szerzett góllal. A folytatás is rosszul indult számunkra, két perc elteltével újabb gólt kaptunk, amivel kétgólosra nőtt hátrányunk. Ez a találat eléggé megzavart minket. Pár perc elteltével ismét tószegi helyzet következett, amely végképp lezárhatta volna a mérkőzést. A gól elmaradt, mi viszont kezdtünk ébredezni, de ekkora fordulatra talán senki sem számított. A 66. percben Pongrácz Martin szabadrúgás góljával szépítettünk, majd három perc elteltével az egyenlítés is sikerült. Ekkor Szabó Gábor lövése talált utat a tószegi kapuba. A lélektani előny ezután már nálunk volt, a hazaiak egyre jobban fáradtak, mi pedig még nagyobb elszántsággal hajtottunk a győztes gól megszerzéséért. Erőfeszítéseink sikerrel jártak, a 87. percben Kovács Tamás megszerezte harmadik gólunkat, amellyel mindhárom pontot elhoztuk Tószegről. Az utolsó fordulóban hazai pályán fogadjuk Jászárokszállást.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.