2018. április 14. XXIII. forduló

Újszász – Jászfényszaru 1-2 (0-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Seletye Róbert

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor, Szabó Attila, Balázs Mihály, Pongrácz Martin, Gazdag Gyula (Paplanos Ádám), Rézsó Péter, Kocsis Bálint, Szabó Gábor (Kenyó Márk), Héja Dávid, Kovács Tamás

Góllövő: Pongrácz Martin (71. perc)

Kiállítva: Héja Dávid (89. perc)

 

Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Nem sikerült kijavítani a múlt heti fiaskót hazai pályán Jászfényszaru ellen. A nem túl élvezetes, döntetlen szagú összecsapáson sokáig nem is született gól, majd kissé váratlanul, nyolc perc alatt három is. A 71. percben mi szereztük meg a vezetést Pongrácz Martin tizenegyes góljával, majd egy percen belül kiegyenlítettek a vendégek Baranyi révén. Ezután úgy nézett ki, mégis csak döntetlennel zárul a találkozó, ám a 78. percben érkezett a jászfényszaruiak játékos-edzője Majzik Bertalan, és egy szöglet után védhetetlenül fejelt a kapunkba. Bár még volt hátra bő tíz perc, az egyenlítés nem sikerült, így ismét pont nélkül maradtunk. A következő fordulóban talán még nehezebb feladat vár ránk Mezőtúr otthonában.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.