A Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központban (volt Kastély Otthon, Abonyi út 1.) 250 ellátott lakik életvitelszerűen. Az intézményben ezen felül közel 100-an dolgoznak, és sokan látogatnak ki rendszeresen az ott élő szeretteikhez.

Naponta így több százan használhatják mától azt az úthálózatot, melyet a szociális intézmény új fenntartója önerőből újíttatott fel.

Köszönöm a Görögkatolikus Egyháznak, hogy több évtizedes hiányosságot orvosolva, a jó gazda gondosságával kezeli városunk legnagyobb intézményét, mely egyben megyénk legjelentősebb kastélya, páratlan műemléke is.

Kívánom minden ott lakónak, dolgozónak és oda látogatónak, hogy használják egészséggel a beruházást hosszú évekig! Bízom abban, hogy ezt a fejlesztést hamarosan újabbak követik majd.

Forrás: facebook | Dobozi Róbert | 2024.04.05.

 

 

 

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.