Nyomtatás
Kategória: Testvérvárosok
Találat: 803

Örömteli meglepetés ért bennünket 2018. december 18-a délelőtt. Testvértelepülésünk Csíkcsicsó egy fenyőfát ajándékozott az újszásziaknak. A fenyőfa a Hargitáról származik a székelyek szent hegyéről.

Örüljünk közösen e nemes cselekedetnek, gondolatnak. Annak, hogy barátaink időt és fáradtságot nem kímélve, helyünkbe hozták Erdély varázslatos hangulatát, városunk lakosait megtisztelve, megajándékozva.  Önzetlenségük példaértékű.

Kedves csíkcsicsói barátaink, Péter Lukács Polgármester Úr!

Köszönjük, hogy gondoltatok ránk. Köszönjük Aczél Péter Lászlónak, hogy vállalkozott erre a hosszú útra és elhozta nekünk a fenyőfát.

Méltó helye lesz a karácsonyi rendezvényeinkben.

Azt kívánom, és azon dolgozom, hogy minél több újszászi lakos jusson el Erdélybe, Csíkcsicsóba és láthassa az ajándékfenyő testvéreit a vadregényes Hargitán. Ehhez szervezéssel, kapcsolati rendszerünkkel hozzá is fogok járulni.

Dobozi Róbert

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.