Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 80

2024. március 9-én a szeniorok után családi versenyt rendeztünk az újszászi tornacsarnokban. A verseny egyedisége, hogy számos olyan lábtoll-labdázás felé nyitott potenciális játékost érünk el ezáltal, akik nem versenyeznek rendszeresen, azonban valamely családtagjuk rendszeresen játszik. Az eseménnyel a szülőknek, testvéreknek, unokatestvéreknek, házastársaknak, barátoknak, barátnőknek is lehetőségük nyílik betekintést nyerni a versenyzésbe egy informális rendezvényen keresztül. Nem is szalasztották el a lehetőséget, hiszen 33 versenyzővel, három egyesület részvételével rendezhettük meg a szombat délutáni eseményt.

A családi csapatok körmérkőzése váratlan fordulatokat és hosszú, háromszettes meccseket hozott, melyből a bajnokesélyes Rab család került ki győztesen. A testvérekből és unokatestvérekből összeállt Kanalas család ezüstérmes lett, a dunaújvárosi Kondor család pedig a dobogó harmadik fokára állhatott. Meglepetésre a nagy létszámú Czétényi család csak a negyedik helyig jutott.

 

 

A legnépszerűbb versenyszám kilenc duóval a szülő-gyerek páros volt, ahol a felnőtt és ifjúsági versenyzők is nagy lelkesedéssel hozták anyukáikat, apukáikat a pályára. Az élvonalbeli Czétényi Krisztián, Rab Alexander és Simon Márk is elhozták az anyukájukat és együtt játszottak velük. Néhány régebbi játékos apuka, illetve anyuka szerepben hozták gyermekeiket, így tett Lakatos Zoltán, Földi Béla és Czétényiné Eperjessy Zsófia is. A fináléban végül Czétényi Krisztián, a rendszeresen lábtoll-labdázó anyukájával, Czétényiné Knyul Edinával nyert a szintén edzésben lévő Bartha Gabriella és Kondor Anett ellen. A bronzmérkőzésen Simon Márk és Simonné Kószó Anita Rab Alexandert és Rabné Nagy Évát győzték le.

Az öt testvérpáros között izgalmas és szoros mérkőzések során alakultak az eredmények. A lábtoll-labdás múlttal rendelkező jelenleg inaktív Rab Dávid és Tóth Kitti három győzelemmel állhatott a dobogó tetejére. Fehér János és Judit szintén háromszor nyertek, azonban legfeljebb öt pont differenciával tudtak meccseket nyerni, így a pontkülönbségek alapján másodikok lettek. A dobogó harmadik fokára Kanalas Anirosz és Richárd állhattak a Vidák és Kondor testvérkéket legyőzve.

A barát-barátnő párosok számára rengeteg mókás pillanatot rejtegetett a kézenfogós páros. Kovács Brigitta és Rab Alexander már a korábbi évek családi versenyein és Szilveszter Kupáin is bizonyítottak, sikerült ezúttal nyerniük. A Fehér-Harangozó páros második, a Tóth-Bognár duó harmadik lett, míg Burján Tímea és Futó Bálint a negyedik helyen zártak.

 A verseny végére mindenki kellemesen elfáradt is büszkén vették át lábtoll-labdás bögréiket és okleveleiket. Reményeink szerint sikerült megnyernünk néhány új játékost a sportágnak, akik ezentúl családtagjaikkal együtt fognak edzésre és versenyekre járni.

Farkas Lilla

 

Családi Verseny
Újszász, 2024.03.09.
33 versenyző (14 nő, 19 férfi), 3 egyesület
Családi csapat
1. Rab Alexander, Tóth Kitti, Rabné Nagy Éva, Rab Dávid Újszászi VVSE
2. Kanalas Anirosz, Kanalas Richárd, Kiss Vendel Újszászi VVSE
3. Bartha Gabriella, Kondor Anett, Kondor Kitti, Kondor Zalán, Kondor András Dunaújvárosi LSE
4. Czétényi Krisztián, Czétényiné Knyul Edina, Czétényiné Eperjessy Zsófia, Czétényi Sára Újszászi VVSE
     
     
Barát-barátnő páros
1 Rab Alexander, Kovács Brigitta Újszászi VVSE
2 Fehér Judit, Harangozó Csaba Újszászi VVSE
3 Tóth Kitti, Bognár Zoltán Újszászi VVSE
4 Burján Tímea, Futó Bálint Szolnok, Ajka
     
     
Szülő-gyerek páros
1 Czétényiné Knyul Edina, Czétényi Krisztián Újszászi VVSE
2 Kondor Anett, Bartha Gabriella Dunaújvárosi LSE
3 Simon Márk, Simonné Kószó Anita Pusztaszeri PISZE SE
4 Rab Alexander, Rabné Nagy Éva Újszászi VVSE
5 Kondor András, Kondor Kitti, Kondor Zalán Dunaújvárosi LSE
6 Czétényi Sára, Czétényiné Eperjessy Zsófia Újszászi VVSE
7 Lakatos Zoltán, Lakatos Alexander Újszászi VVSE
8 Földi Alexander, Földi Béla Újszászi VVSE
9 Joó Brigitta, Joóné Köntés Brigitta Újszászi VVSE
     
     
Testvérpáros
1 Rab Dávid, Tóth Kitti Újszászi VVSE
2 Fehér Judit, Fehér János Újszászi VVSE
3 Kanalas Anirosz, Kanalas Richárd Újszászi VVSE
4 Vidák Nikolasz, Vidák Andzseló Újszászi VVSE
5 Kondor Anett, Kondor Kitti, Kondor Zalán Dunaújvárosi LSE

 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.