Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 167

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lehetőséget kaptunk az Erzsébet-táborokat szervező Erzsébet Alapítványtól, hogy a zánkai táborban lábtoll-labda bemutatót tartsunk a táborozó gyerekeknek.

Agócs Laura, Breszkó Dominik, Dániel Patrik, Dániel Petra, Debrei Alexandra, Kanalas Richárd, Kanálos Péter, Kovács Boglárka, Nagy Leila, Oláh Barbara, Oláh Krisztián, Rab Bence, Rézműves Alex, Szabó Ruben, Szentpéteri Tamás utaztak Zánkára június 27-én Farkas Lilla és Tóth Gábor vezetésével.

 

 

Tizenhét fős delegációnk becsülettel helyt állt, a délelőtti sportos programok során rengeteg gyermek látogatott el a lábtoll-labda pályákhoz, ahol lelkesen próbálták elsajátítani az alapérintéseket. Néhányan gyorsan ráéreztek a játék ritmusára és már mérkőzéseket is játszottak. Örömünkre szolgál, hogy a gyerekek mellett a tanáraik és a táborban tevékenykedő animátorok is kipróbálták a lábtoll-labdázást.

Az esemény különlegessége, hogy az ország minden tájáról érkeznek csoportok a táborba, így egy-egy sportágbemutató alkalmával széles körben tudjuk népszerűsíteni sportágunkat. Akadtak ismerős sporttársak is, hiszen a törökszentmiklósi utánpótlás focisták és kísérő pedagógusuk már ismerték a lábtoll-labdázást és néhány játékosunkat is.

A bemutató után ebéddel vártak minket, majd a szemerkélő eső elcsendesedésével egy rövid fürdőzésre is szakítottunk időt. Nagy élmény volt a gyerekeknek, hiszen sokuknak csak ritkán adódik ilyen lehetőség.

Természetesen szívesen vállaljuk, hogy a következő, fonyódligeti turnusban táborozó gyerekek számára is tartunk hasonló foglalkozást.

Farkas Lilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.