Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 133

A Sportágválasztó első napjának kezdetekor csak néhány nagyobb víztócsa és néhány sárfolt emlékeztetett az előző napi ítéletidőre, a felhőszakadásra, a megrongálódott sátrakra. A szervezők megfeszített munkával a pénteki kezdésre mindent helyreállítottak. Az iskolás és az óvodás csoportok az előző napi rossz idő és a kezdéskori hűvös és borús időjárás ellenére tömött sorokban özönlöttek a Merkapt Sportközpontba. Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói hét végi fontos versenyük miatt csak egy napot tudtak vállalni, de az első napon három pályán nagy létszámmal – Agócs Laura, Breszkó Sándor, Bubori Hajnalka, Dániel Patrik, Dániel Petra, Ézsiás Lotti, Fajkó Márk, Fehér János, Kanalas Renátó, Kanalas Richárd, Kanálos Péter, Kovács Boglárka, Lénárt Liza, Nagy Beatrix, Nagy Leila, Oláh Barbara, Oláh Olivér, Sörös László, Steczina Nikol, Szentpéteri Tamás, Tóth Ákos, Tóth Balázs, Zentay Zoé, Zsigmond Tamás – várták a lábtoll-labda, a sepak takraw és a shuttleball iránt érdeklődőket és segítették játékukat. Az újszásziak délután Fehér János konferálásával látványos színpadi bemutatón is megmutatták tudásukat.

Más sportágak képviselői is kipróbáltak a lábtoll-labdázást. Hozzájuk hasonlóan a lábtoll-labdázók is sok sportágban próbára tették magukat. A más sportági helyszínek felkeresésében Dániel Patrik, Kanálos Richárd, Nagy Beatrix, Steczina Nikol és Tóth Ákos járt az élen.

 

Utazás emeletes vonattal

 

Bemelegítés

 

Az első érdeklődők

 

Lábtoll-labda, sepak takraw és shuttleball újszászi előadásban

 

Hűvös volt

 

Jó szerva

 

Forgatag

 

Lányok a pályán

 

Ismerkedés a lábtoll-labdázással

 

Lelkes játék

 

Alternatív pálya

 

Nagy mérkőzés

 

Röplabdázók a lábtoll-labda pályán

 

Ismerkedés a mediballal: Steczina Nikol és Nagy Beatrix

 

Színpadi bemutató: Kanalas Renátó, Oláh Olivér, Dániel Petra, Kovács Boglárka, Zsigmond Tamás, Bubori Hajnalka és Fehér János

 

Dániel Petra dekázása

 

Kanalas Renátó és Oláh Olivér műsora

 

Dániel Petra és Kovács Boglárka passzolgatása

 

Páros játék

 

Bubori Hajnalka talpalása

 

Ézsiás Lotti és Bubori Hajnalka

 

Tóth Ákos, Dániel Patrik és Kanalas Richárd az ergométeren

 

Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói

 

Rokon sportág a teqball

 

Steczina Nikol a ringben

 

Nagy Beatrix is kipróbálta a bokszot

 

Tóth Balázs és Dániel Patrik a birkózószőnyegen

 

Küzdelem

 

Kétváll

Fotó: Bubori Hajnalka, Ézsiás Lotti és Fehér János

 

Színpadi bemutató a Nagy Sportágválasztón

Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói – Bubori Hajnalka, Dániel Petra, Kanalas Renátó, Kovács Boglárka, Oláh Olivér, Zsigmond Tamás – Fehér János konferálásával a nagyszínpadon is megmutatták tudásukat, és nagyon ügyesen rúgták, bűvölték a toll-labdát. Bemutatták a rúgás fajtákat, a különböző labdaérintéseket, talpaltak és sáncoltak. Játszottak a színpadon rövid egyéni, páros és csapatmérkőzéseket. Befejezésül zsonglőrködtek. Többeknek jól sikerült a világkör, valamint Kanalas Renátó és Oláh Olivér kétlabdás játéka is.

Csapattársuk, Oláh Barbara nagyon jó képeket készített a színpadi bemutatóról, aki minden sporttársa talpalását megörökítette.

 

Színpadi bemutató

 

Bubori Hajnalka talpalása

 

Kovács Boglárka

 

Dániel Petra

 

Kanalas Renátó

 

Dániel Petra

 

Kovács Boglárka

 

Kanalas Renátó

 

Oláh Olivér

 

Dániel Petra

 

Zsigmond Tamás

 

Kanalas Renátó és Oláh Olivér mérkőzése

Fotó: Oláh Barbara

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.