Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 143

Az újszászi lábtoll-labdázók rendszeresen gyűjtik az edzéseken és a versenyeken kiürült üdítős és ásványvizes palackok műanyag kupakjait. Az összegyűlt kupakokat legutóbb a múlt év októberében dobálták be az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola aulájában található kupakgyűjtő szívbe. Az azóta eltelt időben többszáz kupakot gyűjtöttek, ezért ismét eljött az ideje a gyűjtőszívbe szállításnak. A lelkes, az időnként túl lelkes dobások után a gyűjtőszív most is szinte teljesen megtelt az általuk gyűjtött kupakokkal.

A kupakgyűjtés több szempontból is hasznos tevékenység. Csökkenti a környezetszennyezést, elősegíti az értékes anyagok újrahasznosítását, erősíti a közösségi összetartozás érzését, a kupakokért kapott pénzből pedig segíteni lehet a rászoruló beteg, vagy rossz körülmények között élő gyerekeket. Az újszásziak egy, a Jászságban élő beteg kislány gyógykezelésére gyűjtenek.

 

Szentpéteri Tamás és Kanálos Péter nagy munkában

 

Közös munka

 

Jó szívvel a szívbe

 

Kanalas Renátó, Steczina Nikol, Zentay Zoé és Kanálos Péter

 

Kell a segítség

 

Ismét megtelt a kupakgyűjtő szív

 

Fotó: Farkas Lilla és Fehér János

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.