Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 143

2022. április 26-án a Magyar Lábtoll-labda Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség együttműködésében "A teljeskörű egészségfejlesztés, a lelki egészség előmozdítását és a függőségek visszaszorítását célzó iskolai programok" keretében Fehér János és Farkas Lilla vezetésével az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola és a Szolnoki SZC Rózsa Imre Technikum Újszász diákolimpiai bajnokai és érmesei – Bubori Hajnalka, Ézsiás Lotti, Jónás Károly Krisztián, Kanalas Renátó, Kovács Boglárka, Kulcsár Zalán, Oláh Barbara, Oláh Olivér, Rab Dávid és Zsigmond Tamás – tartottak interaktív lábtoll-labda bemutatót Oroszlányban, a Komárom-Esztergom Megyei Gyermekvédelmi Központ és Általános Iskolában. A kétórás foglalkozáson rövid sportágtörténet és játékszabály ismertetés után az újszásziak bemutatták a különböző rúgásokat, labdaérintéseket, játékformákat, majd játszottak a nagyon lelkes oroszlányi gyerekkel és tanáraikkal. A közös játék közben az is kiderült, hogy a bemutató csapat vezetője, Fehér János 29 éve, 1993-ban a magyar lábtoll-labdázás kezdetén együtt lábtoll-labdázott Sárszegi Ferenccel, az oroszlányiak tanárával.

 

A bemutató csapat

 

Farkas Lilla

 

Kulcsár Zalán és Jónás Károly Krisztián fekvőtámaszos produkciója

 

Kulcsár Zalán

 

Jónás Károly Krisztián

 

Kovács Boglárka és Bubori Hajnalka passzolgatása

 

Körjáték

 

Indiánozás

 

Akcióban a helyiek

 

Sárszegi Ferenc 29 éve találkozott először a lábtoll-labdázással

 

Pacsizás a mérkőzés után

 

Tanári rúgás

 

A bemutató csapat. Hátsó sor: Jónás Károly Krisztián, Kulcsár Zalán, Fehér János, Zsigmond Tamás, Farkas Lilla, Ézsiás Lotti. Elől: Kanalas Renátó, Oláh Olivér, Rab Dávid, Oláh Barbara, Kovács Boglárka és Bubori Hajnalka

 

Fotó: Fehér János és Sárszegi Ferenc

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.