Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 156

2021. december 15-én délután a B. Nagy Pál sportcsarnokban tartotta hagyományos évzáró díjátadó ünnepségét a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola, amelyen a szervezők a sportoló fiatalokat, az edzőiket, valamint a szakosztályok vezetőit látták vendégül.

Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte megjelenteket. Köztük azt a 158 sportolót és 38 edzőt, akik egész éves teljesítményükért elismerésben részesültek. Beszédében kiemelte, hogy jelenleg 1313 fő a sportiskola létszáma. Büszkén jelentette be, hogy a 2021-es évben 36 magyar bajnoki címet szereztek sportolóik, 171-en értek el országos helyezést, valamint 35 nemzeti válogatott kerettagot is magáénak tudhat a sportműhely.

 

Bemelegítés a vívóteremben

 

Tóth Gábor és Herczeg Gábor. Próba két labdával

 

Együtt a csapat

 

Farkas Lilla, Dániel Petra és Kanalas Renátó

 

Az ünnepség résztvevői

 

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere

 

A lábtoll-labda bemutató következik

 

Kanalas Renátó bejövetele

 

A bemutató kezdete

 

Dániel Petra és Kanalas Renátó kezdte a bemutatót

 

Tóth Gábor, Farkas Lilla és Herczeg Gábor dekázása

 

Játék párban

 

Passzolgatás guggolással nehezítve

 

Játék háló felett

 

A díjazottak egy csoportja. A kerekesszékben Pulai Erika parakajakos, korábbi lábtoll-labdázó

 

Fotó: Fehér János

 

Megtisztelte jelenlétével a díjátadó ünnepséget Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere is, aki lelkesítő, motiváló beszédet mondott az egybegyűlteknek. A sport és a tanulás fontosságára, a sport utáni civil élet megalapozására hívta fel a figyelmet.

A díjátadás közben ünnepi műsor szórakoztatta a jelenlévőket. Az atléták és a cselgáncsozók díjátadása után az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói – az utánpótlás két tehetsége: Dániel Petra és Kanalas Renátó, valamint a felnőttek legjobbjai: Farkas Lilla, Herczeg Gábor és Tóth Gábor – a lábtoll-labdázás zsonglőr elemekkel nehezített rúgásaiból és labdaérintéséiből álló zenés bemutatójukkal szerepeltek. Látványos műsoruk nagy tapsot kapott.

Forrás: szoljon.hu

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.