Nyomtatás
Kategória: Lábtoll-labda
Találat: 628
2018. augusztus 9. Budapest

2018. augusztus 9-én Fehér János vezetésével az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói – Bakó Lili, Farkas Lilla, Kenyeres Krisztián, Kovács Brigitta, Kovács Evelin és  Sebők Roland –  Budapesten az V. kerület Hárs-hegyi táborában a Budapest V. Kerületi Szent István Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanárának, Pammer Stellának a meghívására tartottak bemutatót. A szép környezetben lévő tabor árnyas fái között lévő pályán Kenyeres Krisztián és Farkas Lilla mutatta be a különböző rúgásokat és labda érintéseket, majd Kovács Brigitta és Kovács Evelin forgásokkal, guggolásokkal és fekvőtámaszokkal, Bakó Lili és Sebők Roland pedig helycserékkel nehezítve passzolgattak. A háló feletti játék az indiánozással kezdődött. Sebők Roland lett a Hárs-hegyi bajnok. A csapat, a páros és az egyéni játék bemutatása után a táborozók is játék lehetőséget kaptak. Először a piros mezes újszásziak dobták, rúgták feléjük a labdát, amit ők egyre ügyesebben rúgtak vissza. Utána a távolba rúgó verseny következett. A táborozók közül Aba és Anikó rúgta legmesszebbre a labdát. A befejező játék a labdaharc volt, amelyben alaposan elfáradtak a táborozók.

Az újszásziak a közelben lévő Libegőn a János-hegyre fel és a János-hegyről le libegéssel fejezték be a budai kirándulást.

 

A bemutató csapat: Kenyeres Krisztián, Bakó Lili, Kovács Evelin, Kovács Brigitta, Farkas Lilla és Sebők Roland

 

Pammer Stella

 

Kenyeres Krisztián

 

Farkas Lilla

 

Kovács Brigitta és Kovács Evelin

 

Sebők Roland és Bakó Lili

 

Indiánozás

 

Csapatmérkőzés

 

Farkas Lilla és Kenyeres Krisztián játszotta az egyénit

 

Kenyeres Krisztián zsonglőrködése

 

A legkisebbek egyensúly gyakorlata

 

Közös játék

 

Ügyesek voltak a táborozók

 

Az újszásziak labdáit visszarúgták a táborozók

 

Távolba rúgó verseny

 

Labdaharc

 

Ebéd

 

Felfelé a Libegőn

 

János-hegyi pihenő

 

Lefelé a Libegőn

 

Panoráma

 

Farkas Lilla és Kovács Brigitta

 

Bakó Lili és Kovács Evelin

 

Kenyeres Krisztián

 

Google Photos

Fotó: Fehér János

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.