Nyomtatás
Kategória: Események
Találat: 176

Az első Rotary Club 1932-ben alakult meg Szolnokon. Az 1999-es újraalakítását követően a Rotary Club Szolnok számtalan jószolgálati cselekedettel, adománygyűjtéssel és közösségépítő megmozdulással hívta már fel a figyelmet az egymásra való odafigyelés, az egymással törődés fontosságára.

Ma reggel Újszászra látogattak el az egyesület önkéntesei, hogy több száz darab jó minőségű pólót adományozzanak városunk óvodásai és kisiskolásai részére.

A pólókat elsősorban közös spoteseményeken, rendezvényeken fogják majd viselni a gyermekek, ezzel is erősítve településünkön az óvoda-iskola átmenet fontosságát a közös csapathoz való tartozás érzését.

Az adományt a Rotary Club Szolnok részéről Bartalos Zoltán programfelelős, Szutorisz-Szügyi Csongor alapító tag, és jómagam, mint a klub foundation felelőse adtuk át Makainé Zérczi Zsuzsanna és Molnárné Hegedűs Krisztina igazgatóknak.

Kívánom, hogy sok-sok közös élményben legyen részük gyermekeinknek ezekben a vidám, színes ruhadarabokban!

Dobozi Róbert
polgármester 

Forrás: facebook | Dobozi Róbert | 2022.02.05. 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.