Nyomtatás
Kategória: Tájékoztatók
Találat: 184

Komáromi Gyula újszászi vállalkozó keresett meg 2018 decemberében azzal a gondolattal, hogy szeretne ajándékot adni a településünkön élőknek. Két hatalmas üstben főztek akkor ünnepi ételt, melyet közösen osztottunk szét a lakosok között.

 

Fotó: facebook | Dobozi Róbert 

 

Azóta minden évben Karácsony előtt 150-200 adag ételt készít el és oszt szét a Katolikus Karitász segítségével a Komáromi család, és a kezdeményezéshez mára már számos jó lelkű ember és szervezet is csatlakozott.

Idén

összesen közel 350 adag ételt fognak megfőzni és szétosztani a szeretet jegyében.

Városunk lakossága nevében köszönöm a nagylelkű felajánlásokat!

A 2020. február óta üzemelő, napi 300 adag főtt ételt ingyenesen biztosító, december 24-én is nyitva tartó Népkonyha szolgáltatás mellett ezeknek a szívből jövő felajánlásoknak hála, településünkön minden ünnepi asztalra kerülni fog karácsonyi vacsora.

Kérem figyeljék bejegyzéseimet, és jelezzék felém, vagy Kalóné Sajben Éva alpolgármester felé, amennyiben olyan rászoruló családról tudnak, aki a felajánlásból szívesen részesülne!

Dobozi Róbert
polgármester

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.