Nyomtatás
Kategória: Események
Találat: 177

Újszászon az elmúlt közel egy éves időszakban sem nélkülöztük a közös gondolkozást, hiszen a pandémia alatt is videokonferencián vitattunk meg valamennyi polgármesteri döntést igénylő napirendi pontot.

A keddi ülésen végre pótolhattam a közel egy éve szünetelő személyes jelenlét miatt elmaradt születésnapi köszöntéseket, majd fajsúlyos kérdésekben hozhatott döntést testületünk.

A jelentős kormányzati különtámogatás miatt pozitívan átalakítottuk városunk idei költségvetését, határoztunk az önkormányzati térítési díjakról (idén nem emelkedhet az étkezési hozzájárulás és az idősotthoni térítési díj), módosítottuk Önkormányzatunk SZMSZ-ét, elfogadtuk Önkormányzatunk második féléves munkatervét, és döntöttünk a 2021 évi kitüntető díjak átadásáról is.

Az esemény (2021 évi első személyes jelentét) emlékére fényképfelvételek készültek, melyeken a Képviselő Testület tagjai először maszkban, majd a mindannyiunk arcáról lekívánkozó maszk nélkül láthatók.

Köszönöm a Testület kitartását és támogatását ezekben az embert próbáló, mindannyiunk számára megerőltető időkben is!

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.