Tartalomjegyzék

A tornacsarnok

1992. október 23-án adták át rendeltetésének az újszászi tornacsarnokot.

A csarnok küzdőterülete 33 méter x 14.5 méter. Belmagassága 7 méter. Alkalmas labdajátékokra (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, tollaslabda, lábtoll-labda, asztalitenisz és mindenféle egyéb sportjátékra. Az erősödni vágyók a konditeremben edzhetnek.

A Városi Tornacsarnok szinte egész nap várja a város lakóit. Reggel 8-tól délután 2-ig a Vörösmarty Mihály Általános Iskola a tornacsarnokban tartja testnevelés és gyógytestnevelés óráit. Kedden és csütörtökön 15-16 óráig az általános iskola tornászai, 16-17 óráig labdarúgói edzenek a csarnokban.

Nagyon sok állandó rendezvénynek házigazdája, rendezője a Városi Tornacsarnok. 1992 óta minden évben nagy népszerűségnek örvend a Bejgli Kupa teremfoci torna. Tízéves múltra tekint vissza a Városi Teremlabdarúgó Bajnokság, az Általános Iskola Vörösmarty Kupája, a Gimnázium UGSZI Kupája, az óvoda Micimackó sportnapja. Itt játsszák bajnoki mérkőzéseiket a lábtoll-labdázók és az asztaliteniszezők. Sok ország képviselői megfordultak már a tornacsarnokban. 1996 óta egyre bővülő létszámmal minden évben itt zajlanak a Nyílt Magyar Nemzetközi Lábtoll-labda Bajnokság küzdelmei. 2000-ben itt rendezték a lábtoll-labdázók első Világbajnokságát.

 

Labdarúgó szakosztály:

Molnár Illés szakosztályvezető
Mérész Zoltán edző (felnőtt csapat)
Szűcs József edző (ifjúsági csapat)
Viola Kálmán edző (serdülő csapat)
Konka Csaba edző (U-13)
Pomázi János edző (U-9)

Sakk szakosztály:

Varga László szakosztályvezető

Lábtoll-labda szakosztály:

Fehér János szakosztályvezető, edző
Tóth Gábor edző

Asztalitenisz szakosztály:

Kovács Szilárd szakosztályvezető

Duatlon-triatlon szakosztály:

Tóth Gábor szakosztályvezető

 

A sportcsarnok elérhetőségei:

Postacím: 5052 Újszász, Kárpát út 830/2 hrsz.

Tel/fax: 56/367-663

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.