2017. március 25. XX. forduló

Újszász – Kunszentmárton 4-0 (1-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Sechna Gábor

Újszász: Kovács György (Szaszkó Csaba – Fekete Tamás, Rédei Csaba, Tóth Nándor, Veréb Dániel, Szurmai Tibor (Paplanos Ádám), Rézsó Péter, Gazdag Gyula, Szarvák Krisztián, Szabó Gábor (Gergi Róbert, Dóra Ákos), Sipos Zsolt

Góllövők: Szurmai Tibor 2 (21. 50. perc), Rézsó Péter (70. perc), Gazdag Gyula (85. perc)

A kiesés elől menekülő Kunszentmártont fogadtuk március 25-én. Az őszi csúfos vereségért mindenképpen szerettünk volna visszavágni, így más nem is jöhetett szóba, csakis a győzelem. Az első 10-15 percben nagy rohanásba kezdtek a csapatok, csapkodó volt a játék sok hibával tarkítva. Ezután sikerült rendezni a sorokat, és a 21. percben megszereztük a vezetést a gólommal, amelyet Gazdag Gyula beadása után passzoltam a kapuba. 1-0-ás vezetésünket követően, ha kicsivel pontosabbak és határozottabbak vagyunk, akár az előnyünket is növelhettük volna az első játékrészben. A folytatásban nem sokat kellett várni az újabb gólra. Az 50. percben talán a nézők sem hittek a szemüknek, amikor újra én találtam a kapuba, és ezzel már kétgólos volt a vezetésünk. Húsz perc elteltével az egész mérkőzésen jól játszó Rézsó Péter góllal koronázta meg teljesítményét, és gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. A teljesen hitehagyott, széteső vendégek már alig várták a hármas sípszót, de mi tovább támadtunk az újabb gólokért. A 85. percben Gazdag Gyula állította be a 4-0-ás végeredményt, amellyel megszereztük a várva várt első győzelmünket tavasszal. A következő fordulóban Tiszaföldvárra utazunk, és bízunk a hasonló jó folytatásban.

Szurmai Tibor

 

Szurmai Tibor remek napot fogott ki

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.