Péter Gábor Imre, az Újszászi VVSE U9-es csapatának kapusa személyében újszászi résztvevője is volt 2016. augusztus 2-án Hatvanban annak a bemutató edzésnek, amelyet a magyar válogatottsági rekorder, Király Gábor tartott az ifjú focistáknak.

 

Fotó: Péter Gábor és hatvanihirlap.hu

 

Az EB-csapat szürke mackónadrágjáról elhíresült emblematikus alakja Szombathelyen működteti kapusiskoláját, de az ország több városában is hasonló rendezvényeken népszerűsíti a kapusszakmát, ismerteti az edzésmódszereit, illetve próbál felfedezni tehetséges gyerekeket. Hatvanban 45 kapuspalánta hallgatta áhítattal a szavait, figyelte és hajtotta végre a gyakorlatokat. Király Gábor hitvallása szerint a gyerek értse meg, hogy mit miért csinál, kapkodni soha nem szabad, a kapustechnikák tökéletes elsajátítására kell koncentrálni az edzéseken.

Péter Gábor Imre jelentős élménnyel lett gazdagabb ezen a napon és egyszer kitűnő kapus lehet belőle, ha megfogadja Király Gábor tanácsait.

Szilvási Ferenc

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.