2017. január 10-én kezdte el labdarúgócsapatunk felkészülését a szokatlanul korai, február 25-re tervezett tavaszi szezonkezdésre. A heti két teremben tartott és két szabadtéri edzésen jó létszámban és maximális elszántsággal végzi a csapat a munkáját. Edzőmérkőzést egyelőre még csupán egyet játszottunk a szolnoki műfüvön, ahol 4-2-es vereséget szenvedtünk Törökszentmiklós csapatától (Góllövők: Rézsó Péter, Juhász Dávid). A továbbiakban megmérkőzünk még Rákóczifalva, Jászkisér, Szajol és Tápiógyörgye csapataival is.

A játékoskeretben történtek kisebb változások. A nyáron igazolt Polgár Zoltán az egyedüli távozónk, érkezni viszont ketten is érkeztek. Rédei Csaba visszatért Tápiószőlősről, míg Juhász Dávid Ceglédről igazolt hozzánk. A terveink viszont változatlanok, a lehető legtöbb pontot begyűjteni és minél előbb végezni a bajnokságban. A tavaszi első fordulóban, amennyiben az időjárás és a pálya állapota is engedi, Tószeg csapatát fogadjuk.

Szurmai Tibor

 

Google Photos

 

Utánpótlás hír:

Az Újszászi VVSE U11 csapata 3. helyezést ért el a Martfűn rendezett teremtornán, amelyen hét csapat vett részt: Martfű, Szajol, Cibakháza, Rákóczifalva, Lurkó Focimánia, Szanda Focisuli, Újszász.

A csapat tagjai: álló sor balról jobbra: Kanalas Krisztofer, Jánosik Ádám, Nagy Dániel, Antal Elemér edző, Pomázi Róbert, Szabó Dávid, Rézsó Bence, Tóth Roland, Györe Márk, Rézsó Marcell és Péter Gábor Imre.

A torna gól királyaként Pomázi Róbert különdíjat kapott.

 

Újszászi VVSE U11 csapata

Fotó: Almási László

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.