2013. augusztus 17. I. forduló

Csépa – Újszász 3-3 (3-1)
Csépa, 150 néző. vezette: Bán János

Újszász: Szaszkó Csaba- Juhász Márk, Mérész Zoltán, Szurmai Tibor, Lengyel András, - Rédei Csaba- Fekete Tamás (Varga I. Krisztián), Sipos Zsolt, Csernus Csaba, Markóth Zoltán (Szabó Gábor),- Balogh Zsolt

Góllövők: Balogh Zsolt (2) (12. és 88. perc), Sipos Zsolt (93. perc)

 

Elkezdődött a 2013/2014-es szezon, amelynek első mérkőzését Csépán játszottuk. A tavalyi bajnokságot második helyen záró hazai csapat ellen kellemes emlékeink vannak, ugyanis 4-0-s kiütéses győzelmet arattunk legutóbbi találkozásunkkor. Természetesen mindig fontos a jó kezdés, ezért most is pontért, pontokért utaztunk vendéglátóinkhoz. Eléggé megilletődve kezdtük a mérkőzést, és már a 3. percben hátrányba kerültünk. Egy csépai szöglet után Gusztafikról maradtunk le középen, aki élt a lehetőséggel, és a kapunkba lőtt. Nem sokat kellett várni az egyenlítésünkre. A 12. percben Sipos szerezte vissza a labdát erőszakosan, majd középre gurított az érkező Balogh elé, akinek nem volt túlságosan nehéz feladat kapuba passzolni a labdát. Egyenlítésünk után úgy tűnt, magunkra találunk, de jött az újabb gól, ami elkerülhető lett volna. A 15. percben úgy tűnt, mintha Sárkány visszafejelné a labdát középre, ami végül is kapura ment, és a kissé kint álló Szaszkó felett a hálóba hullott.

A 37. percben figyelmetlenségünkért ismét góllal fizettünk. Marton kapott jó labdát a bal szélen, tőlünk pedig többen bent ragadtak középen, így ki volt zárva a leshelyzet. A csépai játékos befelé tolta a labdát, majd Szaszkó mellett a kapuba helyezett. 3-1-el fordultunk, és sokak szerint már úgy tűnt, hogy eldőlt a találkozó. Szerencsére mi nem így voltunk ezzel, és a folytatásban megpróbáltunk megtenni mindent, hogy lefaragjuk hátrányunkat. Több nagy helyzetünk is volt, amelyből gól szerezhettünk volna, de szépíteni csak a 88. percben sikerült. Mérész jobb oldalról elvégzett közvetett szabadrúgása szállt be nagyszerűen a tizenhatoson belülre, amibe Balogh ért bele, és a labda a kapu bal oldalában kötött ki. Szorított az idő bennünket, de továbbra is nyomás alatt tartottuk a hazaiak kapuját. A hosszabbítás utolsó percében Mérész szögletből tekerte a labdát középre, az óriási kavarodásból pedig Sipos jött ki szerencsésen és egyenlített. Volt tartása a csapatnak, nem adtuk fel, és a második félidő alapján mindenképpen rászolgáltunk az egy pontra a győzelmet talán már korán elkönyvelő csépaiak ellen. Hétvégén a bajnoki címvédő otthonába, a jól rajtoló Tiszafüredhez látogatunk.

 

Ifi: Csépa – Újszász 3-6
Góllövők: Farkas Antal (2), Szarvák Krisztián (2) Nagy Patrik, Molnár András

 

Jól rajtolt csere nélkül felálló ifjúsági csapatunk. Helyenként jó játékkal, szép gólokat rúgva sikerült győzelmet aratniuk.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.